expressvpn

ExpressVPN logo
ExpressVPN

ExpressVPN on markkinoiden paras VPN. Tosin vastapainona tulee laadukkaan palvelun myötä myös hinta. Kuukausimaksu on pisimmälläkin tilauksella jopa 2-3x kalliimpi kuin edullisemmat vaihtoehdot.

Palvelun käyttäminen ja asentaminen on tehty todella helpoksi. Kuka tahansa vauvasta vaariin osaa käyttää ExpressVPN:n palveluita mutkattomasti.

Voit kokeilla palvelua maksutta 30 päivän ajan, jos et ole tyytyväinen palvelun laatuun voit valita otatko rahat takaisin. Asiakastuki on markkinoiden paras. Asiakaspalvelu auttaa sinua palveluun liittyvissä kysymyksissä vuorokauden ympäri 24/7.

Yleistä tietoa

ExpressVPN on nopea ja luotettava pitkäntähtäimen ratkaisu turvalliseen internetin käyttämiseen. Lisäksi tuki kaikille laitteille ExpressVPN -sovelluksella on 100% yhteensopiva.

Tutkimme tässä kirjoituksessa miten hyvin ExpressVPN on onnistunut pitämään hakkerit loitolla ja pystyykö esimerkiksi suomalaisia tv-kanavia katsomaan ulkomailta saati USA:n netflixiä.

ExpressVPN hyödyt

Miksi ExpressVPN on hyvä valinta?

ExpressVPN on NordVPN tavoin maailman suosituimpia VPN-palveluiden tarjoajia. Molemmat ovat toimineet alla pitkään ja ovat markkinajohtajia, molemmilla on hyvin samantyyppinen hinnoittelupolitiikka.

Olemme itse testanneet ExpressVPN palvelun yhteensopivuutta suoratoistamiseen ja voimme todeta, että yhteydet toimivat erinomaisesti ilman ainoatakaan katkosta.

Onnistuimme katsomaan Formula 1 Vietnam GP:n täysin ilmaiseksi ulkomaiselta televisiokanavalta. Saimme tekstityksetkin ladattua selain-lisäosan avulla siten, että kokemus oli sama kuin Suomalaisessa lähetyksessä.

VPN käyttötarkoitukset ovat laajentuneet merkittävästi viime vuosikymmenen aikana. Voit katsoa VPN-yhteydellä jenkkien leffatarjontaa tai ulkomailta käsin suomalaisia tv-kanavia.

Formula 1 tapauksessa Suomessa pitäisi pulittaa lähes 300 euroa, jotta pääsisi käsiksi maksullisiin lähetyksiin joita Suomen tv-kanavilla järjestetään. Mielummin kannattaa hankkia VPN-yhteys, sillä maaestojen ohittaminen tähän tarkoitukseen on täysin laillista.

6 hyvää syytä valita ExpressVPN

Hinnasto ja paketit

ExpressVPN hinta on melko edullinen verrattuna muihin VPN-palveluihin. Usein he järjestävät tarjouksia joissa voit saada vuoden tilauksen jopa -80% hintaan.

Näitä kampanjoita on kuitenkin saatavilla vain rajoitetusti ja laskeutumissivuja on erittäin vaikea itse löytää. Jos bongaamme tarjouksia tulemme lisäämään niitä aika ajoin tälle sivulle.

Alapuolella hieman osviittaa hinnastosta ja saatavilla olevista paketeista. Pyrimme muuttamaan dollarit selkeästi euroiksi.

7,63 € / kk = 12 kuukauden tilauksella | Tilaa tästä

9,1 € / kk = 6 kuukauden tilauksella | Tilaa tästä

11,88 € / kk = kuukausi kerrallaan | Tilaa tästä

Palvelun irtisanominen

ExpressVPN -palvelun irtisanominen on helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain kirjautua tunnuksillasi heidän verkkosivustolle ja siirtyä maksutietoihin.

Maksutiedot ja tilaukset kohdassa voit peruuttaa tai lopettaa tilauksen.

Huomioi, että tilaukset on peruutettava 30 vuorokauden kuluessa siitä kun tilaus on tehty mikäli haluat saada rahasi takaisin.

Kun käytät rahat takaisin -takuun sinun ei tarvitse antaa syytä sille miksi peruutat palvelun. Jotkut VPN-käyttäjät ovat tehneet siten, että ovat hakeneet kaikista VPN-palveluista vain “ilmaisen kokeilujakson”, jonka jälkeen vasta ottaneet parhaimman käyttöönsä.

Onko ExpressVPN nopea?

Nopeustestimme mukaan ExpressVPN -yhteyksissä ei juurikaan ole häiriöitä ja palvelimeen yhdistäminen tapahtuu sekunneissa.

Palvelimen sijainti kuitenkin vaikuttaa merkittävästi internet-yhteyden nopeuteen. Mittasimme kuitenkin järisyttävän nopeita tuloksia maailman kaukaisimmistakin palvelimista.

Etenkin USA:n palvelimet toimivat supertehokkaasti ja mahdollistavat suoratoiston ja Netflixin katsomisen ilman pätkimistä ja hyvällä kuvanlaadulla.

Rehellisesti sanottuna 4k/ HD kuvaa tämä VPN toistaa parhaiten näistä kaikista VPN vaihtoehdoista. Joten voimme jo tässä kohtaa todeta, että tämä kyseinen palvelu todellakin on hintansa väärti.

ExpressVPN sovellus jopa suosittelee sinulle mitä palvelimia sinun kannattaa käyttää jos haluat säilyttää nopean yhteyden.

Ominaisuudet

256-bit AES-Salaus: Internetin selaaminen on suojattu 256-bittisellä AES salauksella, joka on lähes mahdotonta hakkeroida. Joidenkin mukaan tämän salauksen hakkerointi veisi jopa kymmeniä vuosia. Tietosi ovat turvassa.

Automaattinen Kill Switch: Kill Switch eli tappokytkin katkaisee yhteytesi internetiin jos VPN lakkaa toimimasta. Näin todellinen IP-osoitteesi on aina tilanteessa kuin tilanteessa täysin turvassa.

Ei kerää tietoja: ExpressVPN ei kerää ylimääräisiä tietoja liittyen internetselailuusi. Tämä tarkoittaa, että VPN ei voi luovuttaa mitään tietoja viranomaisille tai muille tahoille joka niitä kyselee.

Käytössä olevat protokollat: ExpressVPN käyttää OpenVPN, L2TP/IPSec ja PPTP protokollia jos kiinnostaa.

ExpressVPN Suomi

Mitä ExpressVPN voi suomalaisille tarjota? Nopeita palvelimia ja aukotonta tietoturvaa ainakin, sillä yritys ilmoittaa ettei pidä minkäänlaisia tietoja asiakkaistaan eli ei kerää lokitietoja.

Tämä on yksi tärkeimmistä elementeistä joita haluamme turvalliselta VPN-palveluta.

Suomalaiset myös käyttävät ExpressVPN -palvelua ylivoimaisesti eninten elokuvien ja sarjojen katselemiseen ulkomaisilta tv-kanavilta ja suoratoistopalveluilta.

Myös lomamatkojen tai työmatkojen yhteydessä on erittäin suosittua yhdistää suomalaiselle palvelimelle ja katsoa suomalaisia ohjelmia suomalaisilta tv-kanavilta tai Ruudusta sekä Yle Areenasta.

Netflix yhteensopivuus

Monet, etenkin nuoremmat aikuiset viihtyvät suoratoistopalveluiden kuten Netflixin kanssa ja Suomen tarjonta alkaakin olla jo läpi kulutettua.

Siksi monet leffojen ja sarjojen katsojat haluavatkin nähdä enemmän ja uudempia sarjoja jo vuosia ennen kuin ne saapuvat Suomeen. VPN on ainoa ratkaisu tälläisissä tapauksissa ja nimen omaan sellainen VPN joka tukee suoratoistopalveluita.

Netflix on pyrkinyt estämään useiden VPN-palveluiden käytön, joka tarkoittaa että esimerkiksi Freedome VPN ei ole yhteensopiva Netflixin kanssa.

NordVPN ja Express VPN toimivat erinomaisesti myös Netflixin kanssa, sillä monet heidän asiakkaistaan ostavat palvelun vain tästä syystä. Siksi siitä on pidettävä kovin kiinni.

Jos et jostain syystä saa Netflixiä toimimaan ExpressVPN:nällä ota yhteyttä heidän asiakaspalveluun, he auttavat mielellään. Ainakin meidän tapauksessa toisella yhdistämis kerralla ilmestyi välityspalvelinvirhe, joka korjaantui minuutissa.

Palvelinten sijainnit

Palvelimet sijaitsevat tällä hetkellä seuraavissa paikoissa:

Albania, Argentiina, Australia, Bosnia & hertsegovina, Belgia, Bulgaria, Brasilia, Chile, Costa Rica, Itävalta, Valko-Venäjä, Venäjä, Kanada, Sveitsi, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kypros, Tshekki, Saksa, Tanska, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Kreikka, Kiina, Kroatia, Unkari, Indonesia, Israel, Islanti, Italia, Intia, Japani, Etelä-Korea, Kenia, Liettua, Luxemburg, Latvia, Moldova, Makedonia, Malesia, Hollanti, Norja, Uusi-Seelanti, Pakistan, Portugali, Puola, Romania, Singapore, Serbia, Slovenia, Slovakia, Taiwan, Thaimaa, Ukraina, Yhdysvallat, Vietnam, Etelä-Afrikka ja monta muuta!

Chrome ja selain -lisäosat

ExpressVPN tarjoaa palvelun tilaajilleen myös mahdollisuuden käyttää selainlisäosia, jotka voi asettaa vaaleaksi tai pimeäksi.

Testasimme itse yhteensopivuutta Chrome-selaimen kanssa ja voimme sanoa, että se toimi täysin odotetusti.

Lisäosalla voit itse päättää mitkä tiedot lähetetään VPN kautta ja mitkä ilman VPN:nää. Tätä kutsutaan tunnelin jakamiseksi.

Oletuksena kaikki tiedot ovat salattuja VPN-yhteyden avulla. Voit itse muuttaa niitä VPN-sovelluksen kautta. Emme kuitenkaan suosittele muuttamaan niitä mikäli et tiedä mitä olet tekemässä.

Millaisia kokemuksia ExpressVPN -palvelusta löytyy?

Verkosta on löydettävissä tuhansia kokemuksia tästä palvelusta, mutta me halusimme kertoa omamme.

Suosittelemme ehdottomasti tätä VPN:nää yhtenä parhaimmista. Miksi? Koska palvelimia on runsaasti, nopeudet ovat päätähuimaavia sekä suoratoistopalveluiden yhteensopivuus on sataprosenttia kaikilla laitteilla.

Ei ole ihme miksi tämä palvelu on esiintynyt muunmuassa New York Timesissä, Forbesissa ja BBC:llä.

suosituksia

Kokeilimme myös screen mirroringia

Kokeilimme miten VPN-yhteys reagoi kun yritämme suoratoistaa Netflixiä kännykästä VPN-yhteyden avulla, jonka jälkeen “peilaamme” sen screen mirroringin avulla televisioon.

Nopeus oli uskomaton ja kuvan laatu todella hyvä. Ilmeisesti suurin osa puhelimista tukee tätä teknologiaa, jossa sinun ei tarvitse yhdistää tietokonetta tai läppäiriä televisioon johdolla vaan voit tehdä sen esimerkiksi Bluetoothilla tällä menetelmällä.