Netflix ja VPN

Oletko pohtinut miltä tuntuisi nähdä USA Netflix tarjontaa edes päivän verran? Jenkkien Netflixissä on tällä hetkellä yli 3 kertaa enemmän ohjelmia katsottavissa kuin Suomessa joista osa on exclusiivisesti vain jenkeille näkyvissä. Myös sinä voit saada nämä ohjelmat käyttöösi näillä vinkeillä, vaikka heti.

Valitsimme parhaat Netflix yhteensopivat VPN-yhteydet

Ylivoimaisesti parhaiten yhteensopiva VPN-yhteys jenkkien Netflixin katsomiseen on Pohjoismainen Nord VPN, jonka avulla pääset muutamassa minuutissa valtavaan viihde paratiisiin jossa on yli 2500 elokuvaa ja yli 1000 tv-sarjaa joita tulee jatkuvasti lisää.

Maksa muutama euro ekstraa Netflixin kuukausimaksujen päälle ja näet maailman suosituimmat ohjelmat omalta kotisohvaltasi.

Paras Yleinen
Nordvpn logo
Paras Turvallisuus
ExpressVPN logo
Paras Torrentit
CyberghostVPN logo taulukko
Paras Hinta/laatu
Surfshark VPN logo

Surfshark VPN kokemuksia

Usein kysyttyä VPN-yhteydestä ja Netflixistä

Miten katson USA:n Netflixiä Suomesta?

Valitse ensin jompikumpi yläpuolella mainituista VPN-yhteys ohjelmista. Kun olet ottanut palvelun käyttöösi voit yhdistää itsesi VPN-yhteyden avulla USA sijaintiin. Nyt näet Netflixin valtavan ulkomaisen tarjonnan.

Millä laitteella voin katsoa Netflixiä VPN-yhteydellä?

Esittelemämme VPN-palvelut toimivat kaikilla laitteilla ja kaikilla käyttöjärjestelmillä.

Voiko ilmaiseksi katsoa jenkkien Netflixiä?

Netflixiä ei koskaan voi katsoa ilmaiseksi. On olemassa myös ilmaisia VPN palveluita, mutta emme kuitenkaan suosittele niiden käyttöä tietoturvariskien takia.

NordVPN avulla katsot USA Netflixiä helposti

Pääset käsiksi maailman parhaimpaan VPN-yhteyteen vain muutamalla eurolla kuukaudessa!

Käytössäsi on palvelimia ympäri maailman joihin voit yhdistää aina tarvittaessa. Netflixin katsominen onnistuu muutamassa minuutissa palvelun tilaamisesta. Sinun tarvitsee vain yhdistää itsesi USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen jonka jälkeen Netflix ohjelmasi näyttää paikalliset elokuvat ja sarjat.

USA Netflixin katsominen VPN-yhteyden avulla saattaa olla harmaata aluetta, joka voi johtaa ongelmiin lain kanssa. Katso Netflixiä VPN-yhteydellä omalla vastuullasi.

USA Netflix VPN avulla

Suosittuja sarjoja jenkkien Netflixissä

Tässä on lista suosituista sarjoista, joita VPN-palveluiden käyttäjät katsovat maailman Netflixistä.