VPN-palvelu kokosi MEGA-listan ilmaisista suoratoistopalveluista (2020)

Saat käyttöösi hetkessä minkä parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut elokuvien ja sarjojen katsomiseentahansa näistä kohta esittelemästämme 18 ilmaisesta suoratoistopalvelusta josta löydät tuhansia leffoja ja sarjoja ilmaiseksi.

VPN on paras mahdollinen työkalu, jonka avulla pääsee käsiksi ilmaiseen materiaaliin, joka muutoin on maantieteellisesti rajattu tai suojattu. Vieläpä täysin laillisesti. Kaikki meistä tietää Netflixin. Mutta suurin osa ei tiedä, että VPN avulla pääsee käsiksi myös USA:n versioon, josta löytyy sata kertaa enemmän leffoja ja sarjoja.

VPN-yhteyden avulla myös suomalaista Yle Areenaa voi katsoa ulkomailla. Jos tässä kohtaa jo lämpesit, suosittelemme ehdottomasti hankkimaan NordVPN edullisen salatun yhteyden.

Jatketaan kuitenkin alkuperäiseen aiheeseen, eli ilmaisten suoratoistopalveluiden TOP-listaan.

Parhaat OIKEASTI ILMAISET suoratoistopalvelut 2020

Nämä kohta käsiteltävät suoratoistopalvelut ovat ilmaisia vain jos sijaintisi on tietyssa maassa, koska nämä ovat maantieteellisesti rajattuja. Tähän tarkoitukseen tarvitset VPN-yhteyden johon suosittelemme edellä mainittua NordVPN palvelua.

Kirjaudu VPN-paneeliin ja yhdistä itsesi kohdemaahan, jossa pääset käsiksi valitsemaasi suoratoistopalveluun. Näistä suoratoistopalveluista löydät tuhansia sarjoja, elokuvia ja urheilua sekä muuta viihdettä.

NBC

NBC ohjelmat ovat aina katsottavissa tietyn aikamääreen sisällä. Ohjelmalista päivittyy jatkuvasti ja hetken kuluttua koko ohjelmalista on uusiutunut ja täynnä uusia ennennäkemättömiä ohjelmia.

Tutustu: https://www.nbc.com/

Pääset käsiksi NBC:hen kun yhdistät itsesi USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen.

FOX

FOX on televisioyhtiö, joka on itse asiassa myös Tubi Tv:n nykyinen omistaja. Heidän verkkosivuiltaan löydät paljon elokuvia ja sarjoja, joita voit katsoa ilmaiseksi. Jos haluat täyden ilon irti palvelusta on sinun rekisteröidyttävä palvelun käyttäjäksi.

Ilman rekisteröitymistäkin jo kuitenkin pääsee käsiksi tuhansiin leffoihin ja sarjoihin.

Tutustu: https://www.fox.com/

Pääset käsiksi FOX:iin kun yhdistät itsesi USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen.

Crackle

Crackle on lähes identtinen palvelu kuin Netflix ainoa poikkeus on eri omistaja, Sony Entertainment. Crackleen pääsee käsiksi täysin ilmaiseksi lyhyen rekisteröitymisen jälkeen. Kirjaudu tilillesi ja nauti palvelun antimista. Palvelusta löytyy paljon tunnettuja ja uusimpia elokuvia, joista osa ei ole vielä edes Suomessa.

Tutustu: https://www.crackle.com/

Pääset käsiksi Crackleen kun yhdistät itsesi USA:ssa tai Australiassa sijaitsevaan palvelimeen.

SBS

Australialainen televisiokanava SBS tarjoaa katsojilleen huippuviihdettä kuten myös ajankohtaisia dokumentteja eri aiheisiin liittyen. SBS kanava näyttää myös huippu-urheilua. Kanava on yksi koko Australian katsotuimmista ja kukapa tietää ehkä koko maailman.

Tutustu: https://www.sbs.com.au/

Pääset käsiksi SBS:ään kun yhdistät itsesi Australiassa sijaitsevaan palvelimeen.

Pluto Tv

Pluto tv ei ole varsinainen tv kanava, sillä se toimii pelkästään verkossa. Pavelu on ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 ja on kehittynyt yhteensopivaksi kaikkiin mobiililaitteisiin.

Jos meidän pitäisi jokin näistä valita, se voisi olla juuri Pluto Tv. Helppokäyttöisyys, nopeus, laatu ja mobiilikäytettävyys ovat aivan huippuluokkaa.

Tutustu: https://pluto.tv/

Pääset käsiksi Pluto TV:seen kun yhdistät itsesi USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen.

TVNZ

Tämä Uudesta-Seelannista peräisin oleva televisiokanava ei jätä ketään kylmäksi. Tarjolla on dokumentteja, elokuvia ja sarjoja ympäri maailman. Voit itse valita mieleisesi elokuvia tai tv-sarjoja ja upottautua niihin jo tänään.

Tutustu: https://www.tvnz.co.nz/

Pääset käsiksi Pluto TV:seen kun yhdistät itsesi Uudessa-Seelannissa sijaitsevaan palvelimeen.

The CW

CBS Corpin ja Warner Brosin omistuksessa oleva televisiokanava ei ole mikään matalan profiilin juttu. Näet tolkuttoman määrä tunnettuja sarjoja, elokuvia ja viihdettä isoilla nimillä. Nimillä jotka löytyvät myös palvelun takaa. Palvelu ei vaadi rekisteröitymistä. Yhdistä  USA:han ja nauti tarjonnasta.

Tutustu: https://www.cwtv.com/

Pääset käsiksi CW:seen kun yhdistät itsesi USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen.

Popcornflix

Moni teistä muistaa varmasti Popcorntimen. Kyse ei ole Torrenteista. Tämä ei kuitenkaan ole samanlainen palvelu vaan tarjonnasta löytyy oikeudet omistavaa materiaalia, jota voi kuka tahansa katsoa ilmaiseksi. Elokuvat, tv-sarjat ja muu viihde on tämän palvelun juttu.

Tutustu: https://www.popcornflix.com/

Pääset käsiksi kun yhdistät itsesi USA:ssa tai Kanadassa sijaitsevaan palvelimeen.

IMDB

Amazon on ollut mukana kehittämässä tätä suoratoistopalvelua, josta löytää ilmaiseksi niin elokuvia, sarjoja kuin dokumenttejakin. Kas kummaa, myös tämän palvelun tarjonta on nähtävillä vain USA:ssa sijaitseville. Käytä siis VPN-yhteyttäsi ja nauti tarjonnasta.

Tutustu: https://www.imdb.com/freedive/

Pääset käsiksi kun yhdistät itsesi USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen.

Citytv

Yksi Kanadan suosituimmista medioista tai televisioverkoista, joissa on nähtävillä useita tv-ohjelmia niin lapsille kuin aikuisillekkin. Ehkä tarjonta ei ole niin laaja ja monipuolinen kuin muissa esittelemissämme palveluissa, mutta ehdottomasti se on kokeilemisen arvoinen.

Tutustu: https://www.citytv.com/

Pääset käsiksi kun yhdistät itsesi Kanadassa sijaitsevaan palvelimeen.

STV

Legendaarinen Skotlannista peräisin oleva televisiokanava, jonka lähetykset ovat saatavilla englanniksi. Tämä Tv-kanava on verrattavissa esimerkiksi Suomen Mtv, Jim ja National geographiciin.

Tutustu: https://www.stv.tv/

Pääset käsiksi kun yhdistät itsesi Skotlannissa sijaitsevaan palvelimeen.

CBS

CBS on myös yhdysvaltalainen radio ja tv kanava, joka on ollut toiminnassa jo lähes 100 vuotta. Laaja viihdetarjonta on tehnyt siitä yhden USA:n suosituimmista palveluista jo lähemmäs sadan vuoden ajan.

Tutustu: https://www.cbs.com/

Pääset käsiksi kun yhdistät itsesi USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen.

Crunchyroll

Crunchyroll on yhdysvaltalainen ilmainen suoratoistopalvelu, joka sopii paremmin ehkä japanihenkisemmille ihmisille jotka pitävät mangasta ja animesta. Palvelu vaatii rekisteröitymisen ennen kuin tarjonta aukeaa käytettäväksi.

Tutustu: https://www.crunchyroll.com/

Pääset käsiksi kun yhdistät itsesi USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen.

CONtv

CONtv on myös USA:sta lähtöisin oleva palvelu, joka sopii enemmän peleistä ja cosplaysta kiinnostuneille. Materiaali liittyy lähinnä pelien yhteydessä toteutettaviin Comic-Con tapahtumiin. Mainittakoon tämä kuitenkin, koska moni on kiinnostunut juuri tälläisestä sisällöstä.

Tutustu: http://www.contv.com/

Pääset käsiksi kun yhdistät itsesi USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen.

Kaikki VPN-yhteydet eivät toimi

Kaikilla VPN-yhteyksillä ei ole mahdollista päästä käsiksi näihin suoratoistopalveluihin. Testasimme useampaa yhteyttä ja parhaaksi ja nopeimmaksi totesimme NordVPN palvelun, joka on hinta-laatu suhteeltaan ylivoimainen.

Varoituksen sana ilmaisten elokuvien ja tv-sarjojen katsomisesta netissä. Moni on joutunut hakkerin tai huijausyrityksen kohteeksi erilaisilla hämärillä suoratoistosivuilla. Muutamia tälläisiä ovat saattaneet olla elokuvat.tv tai 358 elokuvat. Tieto ei ole meidän keksimäämme vaan olemme lukeneet internetistä kokemuksia aiheesta ja sen ympäriltä.

VPN-palvelu suosittelee käyttämään VPN-yhteyttä aina kun selailee internettiä. Tämä suositus on oman kyberturvallisuuden vuoksi.

Nyt kun olet lukenut tämän tiedät miten pääset katsomaan leffoja ilmaiseksi ja laillisesti. Tarvitset vain VPN:än jolla yhdistät itsesi tarvittavaan sijaintiin.

Tilaa NordVPN ja nauti viihteestä

NordVPN maksaa vain 2 – 3€NordVPN logo kuukaudessa riippuen minkä tilauksen valitset. Tällä hetkellä voit saada tarjousta jopa -75% hinnasta jos otat 3 vuoden tilauksen.

Pääset kokeilemaan palvelua ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan ja jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin.