privatevpn

PrivateVPN logo
PrivateVPN

PrivateVPN on on kasva toimija VPN-Palveluiden kasvavalla toimialalla, joka ottaa huomioon asiakkaidensa tarpeet. Runsaasti eri ominaisuuksia, jotka sisältyvät kaikkiin tarjottuihin paketteihin. Suurin etu PrivateVPN:nällä on edukkuus, sillä palvelun hinta ja laatu kohtaavat juuri siinä missä pitääkin.

Käyttöönottaminen ja asentaminen on helppoa, sinut ohjataan suoraan oppaaseen joka kertoo sinulle kohta kohdalta miten käytät palvelua.

Palvelu erottuu edukseen asiakkaiden näkökulmasta helppokäyttöisyydellä. Kaikki on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi aina kotisivuista lähtien.

Hinnasto ja paketit

3,5€ / kk = 12 kuukauden tilauksella saat yhden kuukauden ekstraa | Tilaa tästä

4,5 € / kk = 3 kuukauden tilauksella | Tilaa tästä

6,89 € / kk = 1 kuukauden tilauksella | Tilaa tästä

PrivateVPN on uusi suosittu VPN

PrivateVPN haluaa erottua muista palveluntarjoajista nopeudellaan ja turvallisuudellaan ennenkaikkea. Heillä on myös useita applikaatioita eri laitteilla jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman hyvä. PrivateVPN tarjoaa rajatonta kaistaa ja nopeutta kaikille paketeilleen. Koska palvelu on melko uusi löytyy palvelimia noin 150 yli 60 eri maasta. Vaikka palvelimia ei vielä ole mahdottoman paljon saa yritys ehdottomasti lisäpisteitä laajudestaan eli yli 60 maasta.

Yhteensopiva myös suoratoistojen ja Netflix kanssa

Monet VPN-palvelut jotka ovat  toimineet pitkään auttaen ihmisiä suoratoistopalveluiden kuten Netflix kanssa ovat kaatuneet jo vuosia takaperin. Onneksesi PrivateVPN on luotu juuri pääosin suoratoistopalveluiden katsomiseen voit siis halutessasi katsoa täysin turvallisesti ja pätkimättä Netflix sarjoja myös ulkomailta. Voit lukea lisää aiheesta VPN ja Netflix oppaastamme.

Salliiko PrivateVPN torrentit?

Kyllä torrentit ovat sallittuja. Tämä tarkoittaa, että saat yhdistää muihin palvelimiin ladataksesi elokuvia, musiikkia tai järjestelmiä turvallisen VPN yhteyden avulla. Muista kuitenkin, että kaikki mitä lataat verkosta on vain omaan käyttöösi ja tiedostat voimassa olevat lait liittyen aiheeseen.

PrivateVPN käyttöönotto

Palvelun käyttöön otto on helppoa ja yksinkertaista. Voit aloittaa siirtymällä PrivateVPN sivuille jossa lataat ohjelman / sovelluksen riippuen laitteestasi. Syötä palveluun luomat tunnuksesi ja salasana, jonka jälkeen pääset yhdistämään samantien haluamaasi VPN palvelimeen. Voit helposti hallinoida yhteyttä / yhteyksiäsi PrivateVPN sovelluksen “dashboardista”.

Yksi markkinoiden edullisimmista VPN-yhteyksistä

PrivateVPN on tällä hetkellä yksi markkinoiden edullisimmista VPN-yhteyksistä. Saat VPN-palvelut käyttöösi alkaen vain noin 3 eurolla kuukaudessa ja järjestelmä on käytössäsi heti tilauksen jälkeen. Voit löytää myös tarjouksia kuten oikealla näkyvässä bannerissamme hinta 2 vuoden ajan vain 1,5 euroa kuukaudessa. Tämän edullisempaa VPN ei ole eikä varmasti tule pitkään aikaan.

Erinomaista asiakaspalvelua 24 / 7

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tilauksen tai VPN käyttöönoton suhteen voit koska tahansa kääntyä asiakaspalvelun puoleen joka palvelee sinua chatin välityksellä vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja nopeaa joten voit koska tahansa huoletta pyytä apua jos ongelmia ilmenee.

Ominaisuudet

256-bit AES-Salaus: Internetin selaaminen on suojattu 256-bittisellä AES salauksella, joka on lähes mahdotonta hakkeroida. Joidenkin mukaan tämän salauksen hakkerointi veisi jopa kymmeniä vuosia. Tietosi ovat turvassa.

Automaattinen Kill Switch: Kill Switch eli tappokytkin katkaisee yhteytesi internetiin jos VPN lakkaa toimimasta. Näin todellinen IP-osoitteesi on aina tilanteessa kuin tilanteessa täysin turvassa.

Ei kerää tietoja: PrivateVPN ei kerää ylimääräisiä tietoja liittyen internetselailuusi. Tämä tarkoittaa, että VPN ei voi luovuttaa mitään tietoja viranomaisille tai muille tahoille joka niitä kyselee.

Käytössä olevat protokollat: PrivateVPN käyttää OpenVPN, L2TP/IPSec ja PPTP protokollia jos kiinnostaa.

Palvelinten sijainnit

Palvelimet sijaitsevat tällä hetkellä seuraavissa paikoissa:

Albania, Argentiina, Australia, Bosnia & hertsegovina, Belgia, Bulgaria, Brasilia, Chile, Costa Rica, Itävalta, Valko-Venäjä, Venäjä, Kanada, Sveitsi, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kypros, Tshekki, Saksa, Tanska, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Kreikka, Kiina, Kroatia, Unkari, Indonesia, Israel, Islanti, Italia, Intia, Japani, Etelä-Korea, Kenia, Liettua, Luxemburg, Latvia, Moldova, Makedonia, Malesia, Hollanti, Norja, Uusi-Seelanti, Pakistan, Portugali, Puola, Romania, Singapore, Serbia, Slovenia, Slovakia, Taiwan, Thaimaa, Ukraina, Yhdysvallat, Vietnam, Etelä-Afrikka