PureVPN

PureVPN

Yksityisten VPN-palveluihin erikoistuneiden yritysten määrä on ollut kasvussa jo useamman vuoden ajan. Kuluttajat pohtivat kipeästi onko VPN oikeasti järkevä hankinta. Yksi vuosi toisensa jälkeen esiin nousevista nimistä on PureVPN, jonka takia olemme laatineet kattavan tietopaketin tästä kyseisestä palveluntarjoajasta.

Mikä on PureVPN?

PureVPN on vanhempi VPN-palvelu, joka on perustettu jo vuonna 2006. Koska tämän yrityksen päätoimisto sijaitsee Hong KOngissa ei heidän ole pakko alistua kansainväliselle vakoilulle ja valvonnalle esimerkiksi Five Eyesin, Nine Eyesin tai Fourteen Eyesin toimesta.

Tämän takia palvelu on saanut ylistävää kritiikkiä asiakkaidensa tietosuojan puolustamisesta.

Nykyään PureVPN on kasvanut merkittävästi ja sillä on yli 2000 palvelinta yli 140 eri maassa ympäri maailman. Tämänkaltainen koko ja palvelinten lukumäärä ovat tärkeimpiä ominaisuuksia mitä VPN-ytheydeltä odotetaan.

Suuri palvelinten määrä varmistaa sen, että yhteydet eivät pätki eikä yksikään palvelin pääse ylikuormittumaan.

Mistä tiedän sopiiko PureVPN minulle?

Jos tarvitset tietosuojaa ja yksityisyyttä verkossa, sekä haluat puolustautua hakkereiden hyökkäyksiltä on tämä VPN ehdoton valinta.

Yhtä turvallinen ja luotettava VPN-järjestelmä löytyy vain PureVPN lisäksi NordVPN:ltä. Lisäksi käyttöjärjestelmä on laadittu siten, että kuka tahansa osaa käyttää sitä ohjeita lukematta.

Tämä VPN-palvelu on erikoistunut myös striimauspalveluiden kuten Netflixin katsomiseen siten, että se varmistaa toimivuuden joka kerta.

Jos siis etsit hyvää VPN:nää jolla voit katsoa kansainvälisiä ohjelmia, striimejä, elokuvia, sarjoja ja paljon muuta on tämä palvelu erinomainen valinta.

Lue lisää: Katso Netflix USA:ta VPN-yhteyden avulla

Kerääkö PureVPN asiakkaistaan lokitietoja?

Me itse pidämme yhtenä VPN tärkeimmistä ominaisuuksista asiakkaiden tietosuojaa. Jos VPN-palvelulla on oikeus kerätä asiakkaidensa tietoja, mitä turvaa VPN-yhteyden käytöllä edes on?

Siksi PureVPN ilmoittaa jo käyttöehdoissaan ettei se kerää asiakkaistaan mitään tietoa, jolla tämä kyseinen asiakas voidaan identifioida eli tunnistaa.

Jos olet hieman varovainen yksityisyytesi suhteen voit käyttää mitä tahansa anonyymiä maksutapaa VPN tilaamiseen.

Miten palvelu voi olla niin edullinen?

Monet VPN-palvelut ovat arvokkaita ja vaativat pitkiä kestotilauksia. Otetaan esimerkiksi F-Securen Freedome VPN, joka edellyttää vähintään 3 – 12 kuukauden kestotilausta.

PureVPN on erilainen, sillä voit halutessasi maksaa vain kuukauden yhteydet kerralla ja näin esimerkiksi lomamatkan aikana katsella ulkomailta Suomen tv-kanavia tai lähetyksiä.

Harvoin sanotaan, että on olemassa hyvää ja halpaa palvelua, mutta tässä tapauksessa se pitää täysin paikkansa. PureVPN on yksi edullisimmista VPN-palveluista jos ei oteta huomioon esimerkiksi NordVPN tarjoamaa -80% alennusta 3 vuoden tilauksesta, joka on käsittämätön.

On toki olemassa myös ilmaisia VPN-palveluita, mutta miksi ne ovat ilmaisia? Ehkä koska ne puskevat koneellesi troijalaisia tai valtaavat yhteytesi siten, että näyttävät sinulle omia kohdennettuja mainoksia tai louhivat koneesi prosessorilla kryptovaluuttoja.

Jos sinua ei kuitenkaan turvallisuushaitat kiinnosta voit lukea kirjoituksemme aiheesta ilmaiset VPN-yhteydet.

Onko VPN-yhteyksien vertaileminen kannattavaa?

Kuten kaikkia muitakin kuluttajille suunnattuja palveluita myös VPN-yhteyksiä kannattaa vertailla. Vertailussa on hyvä ottaa huomioon käyttötarkoitus johon VPN sinulla tulee.

Jotkut käyttävät VPN-yhteyttä vain ylimääräisen tietoturvan vuoksi, kun taas toiset haluavat katsella esimerkiksi Formula 1 ilmaiseksi tai muita kansainvälisiä tv-kanavia.

Osa käyttäjistä sen sijaan käyttää salattua yhteyttä vain Torrent-tiedostojen lataamiseen, joka muuten on monella VPN-palveluntarjoajalla kielletty, mutta ei PureVPN:nällä.

Kun vertailet VPN-yhteyksiä, muista tarkistaa voimassa oleva hinnasto palveluntarjoajien sivuilta. Kokeile myös bongata jos löydät hyviä kampanjatarjouksia.

Kokoamamme VPN-vertailun TOP-3 parhaissa kaikki tarjoavat rahat takaisin -takuun 30 – 45 vuorokauden ajaksi. Näin voit helposti tutustua palveluun ja pohtia haluatko pitää tilauksen voimassa.

Mitä ominaisuuksia PureVPN:nässä on?

PureVPN on monipuolinen palvelu, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet jota VPN-yhteydeltä voi kaivata. Muutamia ominaisuuksia ovat muun muassa:

Internet kill switch = Suojaus pysyy yllä vaikka VPN-yhteys katkeaisi.

Jaettu tunnelointi = saat valita mitkä yhteydet näkyvät internetpalvelun tarjoajalle eli operaattorille ja mitkä haluat salata VPN-kautta.

5 laitetta samanaikaisesti = voit käyttää yhdellä tilauksella VPN-yhteyttä jopa 5 eri laitteella aina kännyköistä, läppäreihin ja tabletteihin.

Asiakaspalvelu 24/7 = vuorokaudenympäri toimiva asiakaspalvelu pitää huolen, että ongelmasi ratkaistaan nopeasti.

Yli 2000 palvelinta = yksi maailman suurimmista palvelinmääristä joita VPN-yhteyksillä on. Ohita kaikki mahdolliset rajoitukset.

Supernopea = uskomattoman nopea VPN-yhteys takaa, että voit suoratoistaa mitä tahansa 4k / HD laadulla, koska tahansa ja missä tahansa.

ominaisuuksia

Mitä PureVPN maksaa?

PureVPN hinnasto ja paketit löytyvät suoraan nettisivuilta. Voit valita tilausajaksi yhden kuukauden, 6 kuukauden suunnitelman tai vaihtoehtoisesti 7 vuorokauden kokeilun ilman rajoituksia.

Kaikki sopimukset pitävät sisällään 30 vuorokauden rahat takaisin -takuun ensimmäisen 31 vuorokauden ajan.

PureVPN hinnasto

Millaisia kokemuksia käyttäjillä on PureVPN -palvelusta?

PureVPN:nästä löytyy verkosta melko kattavasti kokemuksia ja keskustelua sillä se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006. Voit siis itse hakea netistä tietoa aiheeseen liittyen, mutta myös me kokeilimme tätä palvelua.

Me halusimme kokeilla myös itse tätä VPN:nää ja totesimme nämä seuraavat asiat:

Erittäin positiivista on korkea tietoturva. PureVPN ei itse kerää minkäänlaisia lokitietoja asiakkaista. Tästä VPN-yhteydestä löytyy myös kaikki tarvittavat ominaisuudet jotka löydät yläpuolelta.

Erityisen positiivista oli Netflix ja muut suoratoistopalvelut yhteensopivat 100%:sesti ja nopeus oli mitä paras jopa 4k / HD kuvanlaadulla.

Huonoja puolia ovat hidas asiakaspalvelu ja vain 5 kytkettävää laitetta samanaikaisesti, kun esimerkiksi NordVPN:nällä saa 7 laitetta.

kokemuksia