VPN-opas kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

VPN yhteys on monelle vielä melko ei tuttu aihe ja ilmoilla on paljon kysymyksiä joihin on vain vähän vastauksia. Kokosimme tähän sivun jotta juuri sinä löydät kaiken tarvitsemasi tiedon löytääksesi itsellesi sopivan VPN-palvelun mahdollisimman edullisesti ja monipuolisilla ominaisuuksilla.

VPN-opas suositukset:

Hinta:
3,17 € / kk

Yhteensopivat laitteet:
Kaikki

Hinta:
3,5 € / kk

Yhteensopivat laitteet:
Kaikki

VPN-yhteys on joka talouden edullinen lisäpalvelu

VPN tuo suurta hyötyä kotitalouksille lähes jokaisella tavalla. Se parantaa tietoturvaa ja mahdollistaa ulkomaalaisten lähetysten katsomisen tai Suomalaisten lähetysten katsomisen ulkomailla. Samalla VPN:nällä voi myös ladata tiedostoja nettiin tai itselleen turvallisesti.

Edullisimmat VPN-yhteydet maksavat vain muutaman euron kuukaudessa ja saat sen käyttöösi jopa 6 laitteella samanaikaisesti.

Etsitkö ilmaista vpn yhteyttä?

Internetistä on löydettävissä useita ilmaisia VPN-yhteyksiä, mutta suurimmassa osassa piilee tietoturvariskejä jotka eivät ole muutaman kymmenen euron säästön arvoisia. Voit lukea lisää ilmaisista vpn yhteksistä joita kokeilimme täältä.

Vaihtoehtoinen ratkaisu maksuttoman VPN yhteyden löytämiseen on ottaa jokin esittelemistämme VPN-palveluista käyttöön ja lunastaa rahat takaisin takuu 30 – 45 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä.

Haluatko vertailla eri VPN-Palveluita ennen päätöksen tekemistä?

VPN vertailu on erinomainen tapa tutustua etukäteen maailman tunnetuimpiin VPN-palveluiden tarjoajiin ja lukea lisätietoa ominaisuuksita ja käytettävyydestä. Me testasimme jokaista esittelemäämme VPN:nnää yhteensopivuudeltaan eri käyttötarkoituksiin kuten Netflixiin tai Areenaan.

VPN sopii myös eri urheilukisojen suoratoistoihin kuten Formulat, tennis tai koripallo. Löydät jokaisesta käyttötarkoituksesta ohjeet sivuillamme miten otat palvelun käyttöön.

Miten käyttää Netflixiä ulkomailla?

Kun käyttää Netflixiä esimerkiksi yhdistettynä USA:han VPN-yhteyden avulla saat käyttöösi järkyttävän suuren ohjelmavalikoiman johon lisätään jatkuvasti uusia elokuvia ja sarjoja. Sinun ei tarvitse maksaa lisää Netflixille vaan riittää, että otat käyttöön VPN-yhteyden joka soveltuu juuri Netflixin suoratoistamiseen. Löydät kattavat ohjeet Netflixin ja VPN käyttöön ottamiselle sivuiltamme.

Miten katsoa Yle Areenaa Ulkomailla

Moni vanhempi tai nuorempi henkilö haluaa nähdä kotimaisia sarjoja matkustaessaan ulkomailla tai esimerkiksi työmatkoilla. Yle Areenan katsominen ulkomailla on helppoa ja nopeaa, tarvitset vain käyttötarkoitukseen soveltuvan VPN-palvelun.

Voit katsoa samalla myös muita Suomalaisia lähetyksiä kuten esimerkiksi Ruutu tarjontaa tai MTV kanavaa.