Nordvpn

NordVPN logo
NordVPN

NordVPN on yksi pohjoismaiden suosituimmista VPN-palveluista vaikka yritys toimiikin Panamalta käsin. Palvelu tarjoaa runsaasti lisää yksityisyyttä verkkoselaamiseen ja parantaa kyberturvallisuutta. Lisäksi voit katsoa eri maiden suoratoistopalveluita Suomesta käsin, palvelimia löytyy yli 61 maasta, jopa Suomesta.

Runsas suosio johtuu siitä, että NordVPN on toiminut jo pidemmän aikaa alla ja saanut huomiota myös eri medioissa. Palvelu pitää tarkkaa huolta yksityisyydestäsi joten voit huolettomasti käyttää palvelua.

Palvelu on nopea ja toimii erinomaisesti joka maassa, josta palvelin löytyy. Suoratoisto palvelut eivät katkea ja internetin selaaminen on nopeaa.

Mitä NordVPN maksaa - hinnasto ja paketit

Verrattain edullinen VPN-yhteys tarjoaa maailman parhaimmat puitteet salatuille yhteyksille edulliseen hintaan. Jos et ole vakuuttunut palvelun laadusta voit peruuttaa tilauksesi rahat takaisin -takuulla 30 vuorokauden kuluessa.

2,62 € / kk = 36 kuukauden tilauksella | Tilaa tästä

3,5 € / kk = 24 kuukauden tilauksella | Tilaa tästä

6,14 € / kk = 12 kuukauden tilauksella | Tilaa tästä

10,50 € / kk = kuukausi kerrallaan | Tilaa tästä

Nopea yhteenveto NordVPN palvelusta

NordVPN järjestää usein erittäin hyviä kampanjoita joissa voit saada VPN-yhteyden käyttöösi jopa 70 prosentin alennuksella. Näitä kampanjasivuja on kuitenkin vaikea itse löytää, sillä he käyttävät markkinoinnissaan apuna maksettua tehokkaasti kohdistettua minontaa. Me laitamme tämä kampanjasivun tähän, jotta sinä löydät sen.

Tästä yrityksestä on tullut maailmankuulu onnistuneen markkinoinnin ansiosta. Markkinointi on kuitenkin vain yksiosa menestystä, sillä NordVPN on markkinoiden nopein ja luotettavin VPN, jonka suosio jatkaa kasvamistaan.

Etenkin pohjoismaissa tämä salaustyökalu on kaikkein tunnetuin ja tehokkain. Voit jopa pelata tehokasta nettiä vaativia pelejä ilman pakettikatoa. Vältyt myös Ddos hyökkäyksiltä peleissä joissa tarvitaan turvallista yhteyttä ja panokset ovat kovat, kuten esimerkiksi Counter Strike.

Vinkki: NordVPN käytetään eniten Muiden maiden Netflixin katsomiseen, jotta saadaan näkyviin sarjoja joita ei ole vielä edes Suomessa julkaistu.

Lue: ohjeet Netflix USA katsomiseen

NordVPN hinta ja paketit

Onko NordVPN turvallinen?

Monelta Paypalin käyttäjältä on kuultu saaneen lasku panamalle rekisteröidyltä yhtiöltä nimeltä CloudVPN inc. Tosiasiassa tämä Panamalaisyritys on se, joka omistaa koko NordVPN brändin ja on täysin luotettava toimija. Kaikki henkilötietosi ovat turvassa.

Syy siihen miksi yritys on rekisteröity Panamalle saattaa löytyä lähempää kuin arvaammekaan. VPN tarkoitushan on suojata henkilötietoa ja muita yksilöllisiä tietoja joita emme halua muiden näkevän.

Panama on erittäin tunnettu paikka tästä. Siellä on vahvat tietosuojalainsäädännöt ja muiden oikeudet nähdä toisten tietoja on hyvin rajalliset.

Myös osa pankeista on suositellut erittäin varakkaille asiakkaileen siirtämään osan omistuksistaan Panamalla toimivien yhtiöiden nimiin juurikin vahvan tietosuojan takia.

Tähän mainittakoon, käytän itse myös NordVPN ja maksan PayPalin kautta. Yhtäkään ongelmaa ei ole vielä tullut vastaan vaikka sanotaankin, että osa maksuliikenteestä voidaan katkaista syystä, että rahat menevät panamalle, jossa on myös rikollisia yrityksiä.

Yritys kuitenkin ilmoittaa tietonsa suoraan kiertelemättä ja kaikki tarvittavat yhteystiedot osoitteineen löytyy NordVPN sivuilta.

Miten NordVPN pärjää nopeustestissä?

Toteutimme useita eri testejä joissa kokeilimme NordVPN käyttöä yhtäaikaa online-pelien pelaamisessa sekä suoratoistopalveuiden katsomisessa.

Lisäksi kokeilimme minkälaiseen tulokseen pääsimme internetistä löytyvän Ooklan tarjoaman nopeustestin avulla.

Huomasimme, että automaattiset palvelinehdotukset eivät suinkaan olleet nopeimpia vaan nopeimmat yhteydet löytyy kokeilemalla eri palvelimia kohdemaassa.

Ilmeisesti muiden yhtäaikainen palvelinten käyttö saattaa hieman laskea suorituskykyä, mutta emme huomanneet yli 10% heittoa nopeudessa lainkaan.

Artikkelin lopussa on linkki AV:n suorittamaan testiin, jossa NordVPN sijoittui nopeimmaksi VPN-yhteydeksi. Se oli lähes kaksi kertaa yhtä nopea kuin toiseksi nopein VPN.

NordVPN on markkinajohtaja nopeudessa

Kerääkö NordVPN lokitietoja?

NordVPN nimenomaan mainostaa, että he eivät kerää lokitietoja vaikka monet muut VPN-palvelun tarjoajat pitävät käyttäjistää yllä jonkinnäköistä rekisteriä.

Koska yritys on rekisteröity Panamalle se ei kuulu Fourteen Eyes-valvontaliiton alaisuuteen, jotka ovat helppo kohde vakoojille.

Panama on myös hyvin tarkka vahvoista yksityisyydensuoja oikeuksista, joka tarkoittaa että NordVPN ei ole laillisesti velvoitettu luovuttamaan käyttäjistään tietoa ulkopuolisille.

Huomioi kuitenkin, että NordVPN itse saa tietojasi kuten sähköpostiosoitteen ja maksutietosi.

Onko NordVPN:ssä mainoksen esto?

NordVPN palveluihin kuuluu niin sanottu adblocker eli mainosten estäjä. Se ei kuitenkaan automaattisesti ole käytössä vaan sinun tulee napsauttaa CyberSec päälle asetuksista.

Kokeilimme myös itse miten tämä adblocker toimii ja voimme sanoa, että vastaan ei ole vielä tullut yhtäkään mainosta. Ei verkossa selattaessa, ei Youtubessa eikä ponnahduksina.

Alemapaa löydät vielä tarkemmat tiedot tästä VPN-palvelua tarjoavasta yrityksestä joka on pohjoismaiden markkinajohtaja.

Vertailun suurin määrä palvelimia

NordVPN palvelin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yli 5200 palvelinta yli 59 maassa. NordVPN valitsee automaattisesti parhaimman palvelimen juuri sinulle perustuen sijaintiisi, lautausaikoihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Jo pelkästään Euroopan alueella toimii yli 2500 palvelinta, joiden joukosta voit halutessasi valita itse mihin palvelimeen yhdistät.

Huippunopeat latausajat

Nopeus on yksi kriteeri joka erottelee huonot VPN-palvelut hyvistä, sillä ei kukaan odota minuutteja ladatessaan esimerkiksi youtubevideoita tai katsoessa esimerkiksi Yle areenan striimiä ulkomailla. Euroopan alueella saimme testissä yli 200 megan latausnopeuden joka on jo erinomainen tulos verrattuna muihin vpn palveluihin. Tämä kyseinen palvelu on ehdoton valinta kun halutaan vakautta ja nopeutta yhteyksiltä.

Toimii hyvin myös Netflix palvelun kanssa

Testasimme tämän VPN palvelun toimivuuden Netflixin kanssa ja lopputuloksena oli, että suurin osa palvelimista on täysin yhteensopivia Netflixin kanssa. Jos haluat VPN yhteyden nimenomaan striimaamiseen tai Netflixin katsomiseen voit lukea Netflix-vpn oppaamme.

NordVPN suoratoisto

Miten käytän NordVPN palvelua?

NordVPN palvelu on erittäin helppokäyttöinen ja nopea asentaa mille tahansa laitteelle. Käyttöönotto onnistuu muutamassa minuutissa. Varmista ensin, että sinulla on noin 20 MB vapaata tilaa laitteella johon haluat asentaa yhteyden. Muista luoda pikakuvake asennuksen yhteydessä, jotta pääset jatkossa suoraan yhdistämään VPN ilman mutkia. Nyt kun olet asentanut NordVPN kirjaudu palveluun tunnuksillasi ja yhdistä haluamaasi palvelimeen.

Ominaisuudet

Tämä VPN pitää sisällään kaikki ominaisuudet jota voit tietoturva palvelulta odottaa kuten, OpenVPN joka tarjoaa vahvaa salausta ja korkeaa suorituskykyä. Alla vielä tunnetuimmat ominaisuudet joita voi vertailla muihin palveluntarjoajiin.

256-bit AES-Salaus: Internetin selaaminen on suojattu 256-bittisellä AES salauksella, joka on lähes mahdotonta hakkeroida. Joidenkin mukaan tämän salauksen hakkerointi veisi jopa kymmeniä vuosia. Tietosi ovat turvassa.

Automaattinen Kill Switch: Kill Switch eli tappokytkin katkaisee yhteytesi internetiin jos VPN lakkaa toimimasta. Näin todellinen IP-osoitteesi on aina tilanteessa kuin tilanteessa täysin turvassa.

Ei kerää tietoja: NordVPN ei kerää ylimääräisiä tietoja liittyen internetselailuusi. Tämä tarkoittaa, että VPN ei voi luovuttaa mitään tietoja viranomaisille tai muille tahoille joka niitä kyselee.

Käytössä olevat protokollat: NordVPN käyttää OpenVPN, L2TP/IPSec ja PPTP protokollia jos kiinnostaa.

Palvelinten sijainnit

Yritys pyrkii jatkuvasti kasvattamaan toimintaansa ja se näkyy myös palvelun suosiossa. Palvelimet ovat supernopeita käyttää, koska jokaisen käyttäjän läheltä löytyy vähän kuormitettu palvelin.

Suorituskyvystä kertoo myös uusin AV:n suorittama testi, jossa NordVPN sijoittui ykköseksi. Vertailussa oli mukana maailman tunnetuimpia ja eniten käytettyjä VPN-yhteyksiä.

Palvelimet sijaitsevat tällä hetkellä seuraavissa paikoissa:

Albania, Argentiina, Australia, Bosnia & hertsegovina, Belgia, Bulgaria, Brasilia, Chile, Costa Rica, Itävalta, Valko-Venäjä, Venäjä, Kanada, Sveitsi, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kypros, Tshekki, Saksa, Tanska, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Kreikka, Kiina, Kroatia, Unkari, Indonesia, Israel, Islanti, Italia, Intia, Japani, Etelä-Korea, Kenia, Liettua, Luxemburg, Latvia, Moldova, Makedonia, Malesia, Hollanti, Norja, Uusi-Seelanti, Pakistan, Portugali, Puola, Romania, Singapore, Serbia, Slovenia, Slovakia, Taiwan, Thaimaa, Ukraina, Yhdysvallat, Vietnam, Etelä-Afrikka