Yle areena ulkomailla

Oletko lähdössä ulkomaanmatkalle mutta et haluaisi missata formuloita, NHL, Liigaa tai muitakaan herkkuja joita Yle tarjoaa. Me opastamme sinut käyttämään VPN-yhteyttä siten, että voit kastoa Yle areenaa ulkomailla missä tahansa ikinä oletkaan.

Nordvpn logo

Hinta:
3,17€ / kk

Laitteet:
6

Yhteensopiv lait.
Kaikki

PrivateVPN logo

Hinta:
3,5€ / kk

Laitteet:
6

Yhteensopiv lait.
Kaikki

YLE Areenan kanssa yhteen sopivat VPN palvelut

Yläpuolella on kaksi parasta ja edullisinta VPN-yhteyttä Yle areenan katsomiseen ulkomailla. Voit käyttää VPN millä tahansa laitteella ja millä tahansa käyttöjärjestelmällä. Molemmat esittelemämme palvelut tarjoavat 30 vuorokauden rahat-takaisin takuun joka varmistaa, että olet palveluun tyytyväinen. Voit ottaa VPN-yhteyden käyttöön loman ajaksi ja jos palvelu ei miellytä sinua voit peruuttaa tilauksen.

Lue myös: näin katsot Formula 1 kisat ilmaiseksi netissä VPN avulla

Usein kysyttyä Areenasta ja VPN-yhteydestä:

Miten käytän Yle areenaa ulkomailla VPN-yhteyden avulla?

Ota ensin käyttöösi suosittelemamme VPN-yhteys, jonka jälkeen voit helpon käytöjärjestelmän avulla yhdistää itsesi Suomen sijaintiin. Nyt Yle Areena ja muut suomalaiset kanavat ovat käytössäsi olitpa sitten missä tahansa.

Onko Areenan katsominen ulkomailta laillista?

Yle areenan katsominen ulkomailla on täysin laillista.

Miksi en näe areenaa ulkomailla ilman VPN yhteyttä?

Et voi katsoa Yle Areenaa ulkomailla koska lähetykset ovat näkyvissä vain Suomessa. VPN-yhteyden avulla yhdistät itsesi Suomeen, joka mahdollistaa suomalaisten ohjelmien katsomisen.

Mitä VPN-yhteys maksaa?

VPN-yhteyden saa halvimmillaan käyttöön jo muutamalla eurolla kuukaudessa. Jos et ole tyytyväinen palveluun voit käyttää peruutusoikeuttasi 30 vuorokauden ajalla vedoten tyytyväisyystakuuseen.

Yle areena ulkomailla

Rajoituksia ulkomaisille katselijoille

Koska Yle:n lähetykset on tarkoitettu vain suomalaisille on Yle pyrkinyt tehokkaasti rajoittamaan Yle Areenan käyttöä ulkomailla. He ovat pyrkineet vaikeuttamaan VPN-palveluita käyttävien henkilöiden areenan katsomista. Tämä johtuu siitä, että ulkomaisilla toistajilla ei ole oikeuksia lähetysten materiaaliin. VPN yksityinen käyttö areenan katsomiseen on kuitenkin täysin laillista.

VPN toimii edelleen tehokkaasti

Pyrkimyksistä huolimatta Yle ei ole onnistunut torjumaan VPN-yhteyksien käyttäjiä joten Areenan katsominen onnistuu vaikka jenkeistä käsin tänäkin päivänä. Kirjoituksen yläosasta löydät parhaat palvelut jotka testasimme yhteensopivuudelta Yle Areenan katsomiseen ulkomailta käsin.

Tämän kirjoituksen lukijoita saattaa myös kiinnostaa miten USA Netflixiä voi katsoa VPN-yhteyden avulla.