Ilmainen vpn

Tällä hetkellä on mahdollista hyödyntää useita eri VPN-yhteyksiä täysin maksuttomasti. Emme voi kuitenkaan suositella niiden käyttöä sillä käytännössä ne saattavat toimia juuri päinvastoin kuin pitää. Pahimillaan ne voivat täyttää koneesi haittaohjelmilla tai kalastaa henkilötietosi huomaamattasi.

Kaikki maksuttomat VPN-palvelut keräävät dataa käyttäjistään, jonka he saattavat myydä tietämättäsi kolmansille osapuolille.

Kokeile maksutta jopa 45 vuorokauden ajan

Nordvpn logo
5/5
PrivateVPN logo
5/5
ExpressVPN logo
5/5

Parhaat ilmaiset VPN-ohjelmat 2020

Listasimme kuitenkin muutaman hyvämaineisin maksuttoman VPN-yhteyden, joita voit kokeilla täysin omalla vastuulla. Emme suosittele näiden käyttöä.

  • SaferVPN
  • Windscribe
  • TunnelBear
  • SurfEasy

Todellisuudessa ilmaisia palveluita ei ole olemassakaan, jostain on heidänkin elantonsa tehtävä ja todennäköisesti se liitty tavalla tai toisella tietojesi käsittelyyn. Suosittelemme siis vahvasti käyttämään maksullisia VPN-palveluita jotka löydät sivuiltamme. Ne ovat luotettavia ja turvallisia jo vakiintuneita alan palveluntarjoajia.

 

Maksulliset VPN-palvelut ovat ainoita luotettavia tahoja

On olemassa lukuisia varottavia esimerkkejä, jossa henkilö ei lue käyttöehtoja ja hyväksyyn ilmaisohjelman käytön. Henkilön tiedot myydään eteenpäin tai hänen tietonsa vuodetaan hämäräsivustoille. Ole siis erittäin tarkkaavainen.

Katso mielummin luotettavat palveluntarjoajat VPN vertailusta. Pääset lukemaan ominaisuudet ja palveluiden yksityiskohdat tarkasti läpi ennen kuin tilaa. Lisäksi voidaan sanoa, että jopa maksulliset VPN palvelut saattavat olla ilmaisia, ainakin hetken.

Kaikki esittelemämme palvelut tarjoavat rahat takaisin takuun jopa 30 – 45 vuorokauden ajaksi, joten voit huolettomasti kokeilla palvelun käyttöä. Jos et ole tyytyväinen pyydä rahat takaisin.