Katso kaikki The Suits (Pukumiehet) tuotantokaudet USA:n Netflixistä Suomessa!

VPN-yhteyden avulla voit katsoa USA:n Netflix sarjoja täysin ilmaiseksi ja täysin laillisesti. Saat siis The Suits (Pukumiehet) sarjan lisäksi katseltavaksesi myös yli 1000 muuta sarjaa ja yli 2600 elokuvaa!

 

VPN-yhteydellä pystyt ohittamaan maakohtaiset rajoitukset joita on asetettu osalle tv-sarjoista. Näin voit kertoa kavereillesi, että olet nähnyt jo sellaiset sarjat kokonaisuudessaan jotka saapuvat Suomeen vasta vuosien kuluttua.

  • Tarjous: tällä hetkellä NordVPN tarjoaa asiakkailleen 3 vuoden kestotilausta – 75% hintaan.
  • Lisäksi saat 30 päivän rahat-takaisin takuun jos et ole tyytyväinen.

The Suits (Pukumiehet)

The Suits (Pukumiehet) on yhdysvaltalainen draamasarja ja sen luoja on Aaron Korsh. Sarja on kuvattu New Yorkin kaupungissa ja se perustuu kuvitteelliseen Pearson Hardman -asianajotoimistoon. 

Michael “Mike” Ross on huippuoppilas, jolla on hyvä valokuvamuisti sekä hän oli juuri pääsemässä opiskelemaan oikeustiedettä Harvardin yliopistoon, kunnes hänet erotettiin collegesta vastausten myymisestä matematiikan kokeessa. Tämä pieni kikka pilasi hänen mahdollisuutensa päästä opiskelemaan oikeustieteisiin. 

Sarja on ensimmäisen kerran esitetty heinäkuussa 2011. USA:n Netflixin avulla näet enemmän jaksoja kuin Suomessa VPN-yhteydellä. 

The Suits (Pukumiehet) Netflix sarja

Ensimmäinen jakso: 23. kesäkuuta 2011

Viimeinen jakso: 18. heinäkuuta 2018

Kausien määrä:

Jaksot: 118

Netflix yhteensopivat VPN-yhteydet:

VPN-yhteyden käyttäminen USA:n Netflixin katsomiseen on täysin laillista. Lue lisää aiheesta Netflix + VPN sivultamme.