Tubi tv ei toimi Suomessa

Tubi Tv

Tiestikö, että myös suomalaiset voivat nauttia yhdysvaltojen ilmaisista suoratoistopalveluista vaikka ne ovatkin maantieteellisesti rajattuja.

Seuraava temppu jonka kerromme on täysin laillinen tapa katsoa “ilmaiseksi” uusia leffoja ja sarjoja Tubi Tv:stä.

Mikä on Tubi Tv

Tubi on amerikkalainen suoratoistopalvelu, jonka Tubi Tv logoomistaa Fox korporaatio, se toimii Fox Entertainmentin alaisuudessa. Alunperin se on julkaistu jo vuonna 2014, mutta vasta hiljattain se on noteerattu kansainvälisesti, koska jotkut ovat päässeet nauttimaan tästä jenkkien suoratoistopalvelusta myös muualla maailmassa.

Palvelu on yksi ainoista koko maailmassa toimivista ilmaisista suoratoistopalveluista, jotka operoivat täysin lainalaisuudessa.

Miten katson Tubi Tv:tä Suomesta ilmaiseksi?

Kyseisessä palvelussa on maarajoitus, joka tarkistaa jokaisen internet-yhteyden alkuperäisen sijainnin. Käyttämällä VPN-palvelua pystyt ohittamaan kaikki maarajoitukset ja näyttämään siltä kuin yhteys tulisi Yhdysvalloista.

Tässä tarvitaan kuitenkin sellaista VPN-yhteyttä, jonka palvelinvalikoimasta löytyy myös jenkkien palvelimet. Me testasimme kaikki yhteensopivat VPN:nät ja tulimme selkeään lopputulokseen.

NordVPN logo

Pääset siis ilmaiseen leffatarjontaan käsiksi alkaen 0 eurolla kuukaudessa. Tämän jälkeen jos haluat jatkaa VPN käyttöä laskutetaan sinua normaalisti yläpuolella esitellyin hinnastoin.

Nyt kun sinulla on VPN voit katsoa myös USA Netflixiä samalla hinnalla ja täysin laillisesti!

Lisää muita VPN käyttökohteita voit lukea blogistamme. Julkaisemme aktiivisesti tietoa siitä mihin kaikkeen tätä työkalua voi käyttää.