netin käyttö kiinassa

Netin käyttö kiinassa

On olemassa muutamia ilmaisia VPN-palveluita joiden avulla nämä estot voidaan kiertää, mutta mieti järkevästi haluatko ottaa riskin, että yhteytesi ei kuitenkaan ehkä ole 100 prosenttisesti salattu tai toimiva. 

Kiinan kaltainen maa ei ole kovin suotuisa tällaisia tapauksia kohtaan joten valitse järkevästi.

Me suosittelemme NordVPN tai ExpressVPN palvelua kiinan matkan ajaksi.

Parhaat maksulliset VPN-yhteydet Kiinassa

Edullisimmat ja parhaiten toimivat VPN:nät Kiinan matkalle jotka me testasimme ovat NordVPN ja ExpressVPN.

NordVPN on suuri pohjoismainen VPN-palvelu jolla on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa. Edullisella muutaman euron kuukausihinnoittelulla saat käyttöösi tarvitsemasi internetpalvelut maa-estoista huolimatta.

ExpressVPN on pitkään toiminut VPN joka on varma valinta nopeudeltaan ja toimivuudeltaan, mutta se on myös hieman arvokkaampi noin 7 euroa kuukaudessa.

NordVPN logo

Kiinassa toimiva VPN - ilmainen

On useita ilmaisia VPN-yhteyksiä jotka toimivat Kiinassa, mutta niissä piilee aina riski. 

Lisää ilmaisten VPN-palveluiden käyttöjen riskeistä voit lukea täältä. Siirrytään kuitenkin tutustumaan ilmaisiin VPN-palveluihin jotka toimivat myös Kiinassa.

Windscribe

Windscribe antaa käyttöösi 10GB dataa ilmaiseksi kuukausittain. Laitteiden määrää ei ole rajoitettu, mutta data ei kestä kauaa varsinkin jos halutaan katsoa suoratoistopalveluita tai selata verkkoa pidempiä aikoja. 

Muuten erinomainen palvelu ja toimivuus, mutta ilmaisversiona erittäin hitaat yhteydet.

Hide.me

Hide.me on julkaisijoidemme suosikki VPN ilmaisista palveluista, mutta data on erittäin pientä sillä se on rajattu maksimissaan 2GB kuukaudessa. 

Palvelimet ovat nopeita, mutta tuolla datamäärällä ei internetiä ehdi selata kuin hetken, suoratoisto on mahdotonta.

TunnelBear

TunnelBear on myös hyvä vaihtoehto lisätä ilmaisiin VPN-palveluihin. Se tarjoaa 500MB dataa käyttöösi kuukausittain ja toimii erinomaisella nopeudella, mutta koska datamäärä on hyvin rajattu ei internetiä ehdi selata kovinkaan kauaa.