paras vpn-yhteys yritykselle

Parhaat VPN-yhteydet yritykselle

VPN auttaa suojelemaan yrityksesi salattuja tietoja verkon tietomurtoyrityksiltä salaamalla organisaatiosi verkkoyhteyden. 

Kaikki tiedonsiirto tapahtuu tunnelimaisesti suojatussa “putkessa”. Näin hakkerit eivät pääse käsiksi järjestelmiin lainkaan.

Eikö normaali yksityiskäyttöön tarkoitettu VPN riitä?

Yksityiskäyttöön tarkoitetut VPN-yhteydet eivät välttämättä ole riittäviä kun palvelimilta tarvitaan nopeutta, luotettavuutta ja kuorman kestoa kun moni työntekijä on yhdistettynä samaan verkkoon samanaikaisesti. 

Siksi kannattaa käyttää siihen erikseen tarkoitettuja VPN-palveluita jotka ovat lähes yhtä edullisia kuin yksityishenkilöillekin tarkoitetut.

Dedicated server yritykselle

Kun käytät yritykselle tarkoitettua VPN-palvelua yritys saa käyttöön oman serverin, johon työntekijät voivat yhdistää olivatpa sitten työmatkalla Euroopassa tai tekevät töitä kotoa. 

Suosittelemamme VPN tarjoavat laajaa asiakastukea, joten koska tahansa jos tulee kysyttävää voit olla yhteydessä asiakaspalveluun ja saat vastauksen kysymykseesi minuuteissa.

Parhaat VPN-yhteydet yritkselle

Valitse yritykselle vain paras, sillä kaikki nämä palvelut tarjoavat armeijatason salausta ja nopeita yhteyksiä. Lisäksi nämä palveluntarjoajat eivät pidä asiakkaistaan lokitietoja, joten kaikki netin käyttö on täysin anonyymiä.

NordVPN logo

Mihin yritys tarvitsee VPN-yhteyttä?

Yritykset jotka arvostavat asiakastietojaan ja tärkeitä dokumenttejaan on VPN elinehto. Hakkerit pääsevät helposti käsiksi arkaluontoiseen dataan jos internet-yhteyttä ei ole salattu. 

Edullinen VPN on ikään kuin vakuutus hakkerointi yrityksiä vastaan.

Moni yritys on tänä päivänä siirtynyt käyttämään jo salattuja yhteyksiä. 

Etenkin kun kirjaudutaan toiminnanohjausjärjestelmiin tai asiakastietojärjestelmiin ei netti-yhteyttä kannata jättää salaamatta.

Moni yksityishenkilöille tarkoitettu VPN rittää pienille yrityksille

Pienemmät yritykset joissa työskentelee alle 15 henkilöä voivat käyttää yksityishenkilöille tarkoitettuja VPN-yhteyksiä. 

Tämä johtuu siitä, että nämä VPN-yhteydet kykenevät tarjoamaan riittävää nopeutta ja turvallisuutta jonka pienempi kokoonpano vaatii.

Tutustu edellä mainittuihin palveluihin ja katso löytyykö yrityksellesi sopivaa.