paras vpn pelaamiseen

Parhaat VPN yhteydet pelaamiseen 2023

Moni pelaaja käyttää VPN-yhteyttä tänä päivänä, siksi kokosimme tämän listan jotta juuri sinä löytäisit itsellesi sopivan edullisen palvelun lisätäksesi tietoturvaa tinkimättä pelin nopeudesta tai pelikokemuksesta.

Pelaajiin kohdistuvat hyökkäykset ovat tyypillisimmät muiden ärsyyntyneiden pelaajien palvelinestohyökkäyksiä joilla pyritään sulkemaan toisen nettiyhteys (Ddos-hyökkäys). Tarkoituksena on esimerkiksi PVP-peleissä saada itselleen toisen pelaajan omaisuus.

Muitakin tietoturvariskejä piilee pelaamisessa ilman suojattua yhteyttä. 

Esimerkiksi tietokalastusyritykset tai pankkikorttien turvallisuus ajautuu koetukselle kun nykyään moni palvelu vaatii maksukortin liittämisen tilin yhteyteen.

Tunnemme pelaajat - olemme itsekkin pelaajia

Joukossamme on “gamereitä” jotka tuntevat peli-alan ja sen riskit kuin omat taskunsa. 

Kokeilimme useita eri VPN-yhteyksiä pelaamiseen ja etsimme niistä parhaat jotta saimme koottua paras vpn vertailuun

Siirrytään pidemmittä puheitta tarkastelemaan parhaimpien VPN-palveluiden tarjontaa.

Paras VPN pelaamiseen 2022

NordVPN logo

NordVPN

NordVPN on pelaajien suosima maailmanlaajuinen VPN-verkosto jolla on yli 3500 palvelinta ympäri maailman. 

Ehdottoman korkea tietoturva ja nopeus takaavat laatukokemuksen pelaajille. Nopeudestaan tinkimätön NordVPN on usein pelaajien ensimmäinen valinta parhaaksi VPN-yhteydeksi pelaamiseen.

ExpressVPN

ExpressVPN on toiminut markkinoilla pisimpään ja sillä on suurin määrä asiakkaita vertailemistamme VPN-yhteyksistä. 

ExpressVPN on ominaisuuksiltaan kaikkein paras näistä palveluista, mutta myös hinta on sen mukainen. ExpressVPN on pelaajille erinomainen valinta jos hinnasta ei haluta tinkiä.

PrivateVPN

PrivateVPN on melko uusi edullinen tulokas, joka on erikoistunut juuri pelaamiseen ja suoratoistopalveluiden katsomiseen. 

Saat tietoturvan ja nopean palvelin-yhteyden muutamalla eurolla kuukaudessa. Kovan palvelinkuormituksen kestävä PrivateVPN on myös ehdottoman hyvä valinta pelaamiseen verkossa.