Parhaat vpn-yhteydet ps4 laitteelle

Parhaat VPN-yhteydet ps4:lle

Playstation 4 on kuninkaiden konsoli valtavan suurella pelivalikoimallaan. Moni jättää mahdollisuuden saada lisäosia ja lisäominaisuuksia käyttämättä koska he eivät tiedä miten toimia. 

Me kerromme tässä artikkelissa miten otat käyttöön VPN-yhteyden PS4:lla ja mikä on parhaiten yhteensopiva VPN kyseiseen laitteeseen.

Miksi VPN Ps4:lle?

Saat käyttöösi kaikki uusimmat PS4:n lisäominaisuudet. Kun käytät VPN-yhteyttä voit suoratoistaa myös Netflixiä tai katsoa suoraan elokuvia, tv-sarjoja tai kuunnella musiikkia. 

Playstation 4 on kuitenkin hyvin haavoittuvainen hakkerien tietomurto yrityksille, koska laite on aina yhdistettynä internetiin ja laitteessa on todennäköisesti maksukortti liitettynä. 

Varmista, että tietosi ovat turvassa ja ota VPN käyttöön jo tänään.

VPN:n avulla ohitat myös maakohtaisia rajoituksia sisällönsuhteen, jolloin saat käyttöösi myös sellaisia pelejä jotka ovat muuten rajoitettuja / estettyjä maassa.

Aiheuttaako VPN ylimääräistä lagia?

Moni pelaaja ei halua käyttää VPN-yhteyksiä koska ne hidastavat joitakin pelejä. Tämä väite on osittain totta, mutta oikealla VPN:llä myös tämäkin ongelma on ohitettu. 

Voit itse määrittää sopivat VPN asetukset omalle PS4 konsolillesi tai käyttää valmiiksi luotuja pohjia, jotka löytyvät lähes jokaiselta palveluntarjoajalta. 

Asetuksia löytyy joka lähtöön, aina suoratoistosta ja musiikin kuuntelusta pelaamiseen ja yleiseen turvallisuuteen.

Suurin etu löytyy uusista peleistä

Yleensä kun pelit julkaistaan ne ovat saatavilla vain tietyissä maissa. Jos haluat saada käyttöösi heti uusimmat pelit etkä halua odottaa kunnes se julkaistaan Suomessa, voit yhdistää itsesi VPN avulla julkaisumaahan ja pelata uutuuspelejä ensimmäisten joukossa.

Parhaat VPN palvelut PS4:lle

NordVPN logo