parhaat torrent sivustot

4 parasta Torrent sivustoa 2021

Testasimme kymmenkuntaa eri Torrentsivustoa joista totesimme 4 olevan parhaimmistoa nopeudeltaan, turvallisuudeltaan ja käytöltään.

Torrentit ovat hieman hävinneet ajan havinaan, jonka takia toimivien ja turvallisten torrent sivustojen löytäminen on vähintäänkin haastavaa.

Koska yhä monet suomalaiset etsivät Torrentista sisältöä, kokosimme tämän listan heitä varten. Muistutamme kuitenkin, että VPN-yhteyden käyttö on lähes välttämätöntä jos halutaan ladata Torrentteja turvallisesti.

Tähän käyttötarkoitukseen suosittelemmekin NordVPN palvelua, joka tarjoaa erinomaisen latausnopeuden ylläpitäen verkkoturvallisuutta Torrenttien latauksessa.

Tarjous: tällä hetkellä NordVPN tarjoaa asiakkailleen 3 vuoden kestotilausta – 75% hintaan.

Vaikka Torrent lataussivustoja on vaikea löytää on niitä olemassa satoja. Suurin osa näistä kuitenkin pitää sisällään tietoturvariskejä sekä riskejä tehdä tekijänoikeusloukkauksia.

Siksi pyydämme olemaan erittäin varovainen tekijänoikeussuojatun sisällön lataaminen ja jakaminen on ehdottomasti kiellettyä. Se voi johtaa ongelmiin vaikka VPN pitkälti suojaaksin yksityisyyttäsi.

Parhaat vuonna 2020 toimivat Torrentit

  • The Pirate Bay – tunnetuin ja suosituin Torrentsivusto
  • RARBG – Sisältö on suurin Torrentsivuista
  • 1337x – Vahva kilpailija
  • TorLock – Anime ja Ebook materiaalit

Jos et pääse yhdistämään Torrentsivustolle on hyvin mahdollista, että laittomien Torrentien käyttöä pyritään rajoittamaan kaikin keinoin. Kokeile siis toista Torrent palvelua tai kokeile yhdistää VPN:n avulla.

Tunnettuja Torrentsivustoja on jouduttu jo sulkemaan laittoman ja tekijänoikeussisällön jakamisesta kuten: KickassTorrents, TorrentProject ja ExtraTorrent.

Nykyään yleistyneet ovat myös erilaiset louhinta sivustot jotka pyytävät lupaa louhia koneellasi virtuaalikolikkoja vastineeksi siitä, että saat käyttää Torrentteja ilman mainoksia.

Monet myös käyttävät adBlockereita, jonka takia Torrent sivujen ylläpitäminen olisi lähinnä hyväntekeväisyyttä.

Miksi VPN on pakollinen Torrent lataajille?

Tähän kysymykseen on monta vastausta. Monet Torrent käyttäjät jotka eivät suojaa yhteyttään joutuvat usein hakkereiden kohteeksi. Torrenttien kautta on helppo levittää haittaohjelmia jos toinen ei ole niiltä lainkaan suojautunut.

Samoin jos vahingossa lataat tai levität tekijänoikeussiältöä tai muuta laitonta materiaalia voit joutua vankilaan. On raportoitu useita tapauksia joissa Torrentteja käyttänyt henkilö on joutunut lukkojen taakse jakamlla kiellettyä materiaalia tietämättään.

Suosittelemme vain sellaisia VPN-yhteyksiä jotka tukevat suuria latausnopeuksia edullisella hinnalla. VPN turvaa yksityisyytesi kun lataat Torrentteja samalla suojaten hakkereilta.

1. The Pirate Bay

The Pirate Bay on ehkä tunnetuin sivusto Torrentien jakamiseen. Kyseinen sivusto on ollut olemassa jo toistakymmentä vuotta. Tälle ajanjaksolle mahtuu sivustolle ongelmia, joinakin aikoina sivusto on ollut kokonaan blockattuna tai alhaalla.

Nykyään se kuitenkin jatkaa potkimista ja on yksi turvallisimmista ja luotettavimmista Torrent sivustoista.

2. RARBG

RARBG on vuonna 2008 perustettu verkkosivu, joka on erikoistunut Torrent latauksiin. Kyseinen sivu toimi Suomessa ilman VPN:nää vuoteen 2018 asti jolloin se estettiin kokonaisuudessaan.

Ainoa tapa päästä käyttämään tätä sivustoa Torrentien lataamiseen on käyttää VPN-yhteyttä. Proxyjenkäyttöä emme suosittelle Torrentien lataamisessa sillä ne eivät ole läheskään yhtä turvallisia kuin VPN:nät.

3. 1337x

1137x on noussut maailman tunnetuimmaksi ja eniten käytetyimmäksi Torrent sivustoksi vuoden 2020 aikana.

Jos etsit sellaista Torrent sivustoa, joka on kuin parhaiten toimiva hakukone on tämä sivusto ehdoton valinta. Latausnopeudet eivät ehkä ihan pärjää kahdelle ensimmäiselle, mutta ei kaukana perässä tulla.

Aikanaan sai Torrentien latautumista odottaa netistä riippumatta useita vuorokausia, nykyään suurimmatkin tiedostot voivat hitaimmillaankin latautua tunneissa.

4. TorLock

TorLock on enimmäkseen erikoistunut Mangan ja Animen lataamiseen. Sisältövalikoimasta löytyy myös runsaasti E-kirjoja joiden joukossa on myös nimekkäitä kirjoittajia.

Nykyään tämä sivusto lukeutuu yhdeksi tunnetuimmista Torrent sivuista, joka toimii ja on nopea.

NordVPN logo

NordVPN on paras VPN torrentien lataamiseen ja näiden sivustojen käyttämiseen sekä oman yksityisyytesi turvallisuuden puolesta, että hakkereiden hyökkäysten puolesta.

Lisäksi tämä VPN tarjoaa armeija -tason salauksen, joka estää henkilökohtaisten tietojesi vuotamisen.

Muita hyötyjä tästä VPN-palvelusta on se, että voit katsoa ulkomaiden Netflix tarjontaa sekä muita maakohtaisesti estettyjä palveluita.

Yhteenveto Torrenteista:

Torrentien lataajan täytyy tietää mitä on tekemässä. Kyseessä on siis palvelu jossa jaetaan tietoa toisten käyttäjien kanssa. Kun lataat tiedosta jaat sitä samalla eteenpäin.

Tämän takia saatat vahingossa jakaa eteenpäin myös materiaalia joka on suojattu tekijänoikeuksin tai laissa. Siksi VPN-yhteyden käyttäminen on pakollista.

Myös yksi toinen syy VPN käyttämiselle on hakkereiden määrä ja Torrent-tiedostojen tietoturva riskit.

Ole VAROVAINEN käytä VPN ja varmista, ettet lataa tai jaa MITÄÄN LAITONA: