Ruutu ulkomailla

Näin katsot Ruutu.fi ulkomailla

Ruutu.fi on erittäin suosittu suoratoistopalvelu Suomessa. Kun katsot Ruutua näet koko Nelosen kanvatarjonnan kuten kanavat Jim, Nelonen, Hero ja Liv.

Mukana on siis kaikki uudet ja suosituimmat elokuvat, tv-sarjat ja muut reality ohjelmat sekä dokumentit. Valitettavasti ilman VPN-yhteyttä et voi ulkomailta käsin katsoa lainkaan Ruutu.fi palvelua.

Suosittelemme NordVPN Ruutu.fi katsomiseen. Olemme testanneet sen toimivaksi ja nopeimmaksi yhteydeksi katsoa nelosen tarjontaa.

Jos haluat katsoa Ruutua reaaliajassa eli live-tv:tä sinun tarvitsee hankkia Ruutu+ jäsenyys, joka yhdessä vaiheessa oli ilmainen tietyn ajan.

Mainittakoon, että voit samalla VPN:nällä katosa myös USA Netflixiä sekä Yle Areenaa sekä Suomesta, että ulkomailta käsin. Myös urheilusta kiinnostuneille etenkin ilmaiset F1-lähetykset houkuttelevat.

NordVPN logo
Arvosana:
5/5
  • Nopeat yhteydet
  • Edullinen & Turvallinen
  • Yhteensopiva kaikkien suoratoistopalveluiden kanssa.
  • Hinta 3€ / kk

Miten katsoa Ruutua ulkomailla

Aloita hankkimalla NordVPN, jonka käyttöönottaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit käyttää maksutapana lähes mitä tahansa.

Kun otat VPN-yhteyden käyttöön voit käyttää sitä myös mobiililaitteilla tai vaihtoehtoisesti tietokoneella.

Suosittelemme yhdistämään mobiililaitteen tai tietokoneen suoraan televisioon, jotta käyttökokemus on mukavampi. Se onnistuu joko screen mirroring tekniikalla, televisiosta riippuen Bluetoothilla tai kaikkein perinteisimmällä HDMI-johdolla.

Mutta sitä ennen avaa VPN-sovellus jonka latasit ja kirjaudu sisään tunnuksillasi jotka saat tilauksen yhteydessä.

Kun sovellus on avattu siirry valitsemaan palvelimen kohdemaaksi Suomi. Näin uskottelet internetille olevasi Suomessa ja saat käyttöösi Ruutu.fi palvelun ilman maksua.

Tähän kohtaan mainitaan myös, että VPN-palvelun käyttäminen on täysin laillista tähän tarkoitukseen.

Mitä Ruudusta kannattaa katsoa?

Voit katsoa ihan mitä tahansa huvittaa. Monet työmatkaajat suosivat VPN käyttöä suomalaisten ohjelmien katsomiseen. Nauti tunnetuimmista sarjoista tai katso suoraa tv streamia Ruutu plus -palvelusta.

Jos etsit kokemuksia Ruudun katsomisesta ulkomailla voimme itse kertoa oman kokemuksemme.

Ruutu.fi toimii samalla tavoin kuin Suomessa, yhtä nopeasti ja turvallisesti. Käytimme hotellin omaa WiFi verkkoa, joka toimi moitteettomasti. Kuva ei pätkinyt lainkaan ja käytössämme oli Ruutu+, joka toisti suoraa kuvaa ilman häiriöitä.

Katsomistamme sarjoista mainittakoon Syke ja Keisari Aarnio, vain elämää sekä muita hauskoja ja mielenkiintoisia sarjoja kuten Arman Pohjantähden alla, Vankilassa ulkomailla ja M/s Romantic.

Tämä muutaman euron kuukausi investointi parhaimpaan VPN on ehdottomasti koko rahan arvoinen. Jos et ole tyytyväinen voit käyttää 30 vuorokauden rahat-takaisin takuun.